Agenda activiteiten 2017

7. Chinagroep R. Old Blush3 juni 2017 - Excursie naar Wageningen
Excursie Wageningen
4, 11, 18 en 25 juni 2017 - 't Zonhof - Open dagen 2017
Van 10:00 tot 18:00 uur. Entree: € 3,00. Groepen (min.15) na afspraak.
Donkeindeweg 110 - 3520 Zonhoven (België). Telefoon + 32 (0) 11 82 49 79.
Engels romantisch gevarieerde tuin (14 a), met aandacht voor vorm, kleur en structuur, waterpartijen en sfeervolle zithoekjes. Collectie van 250 verschillende rozen en 270 soorten clematissen, Delphiniumtuin.
zonhof.be
11 t/m 14 juni 2017 - WFRS Regionale Conventie Slovenië
De eerste Regionale Conventie van de World Federation of Rose Societies die wordt gehouden in Oost Europa in Ljubljana. Voor het programma en inschrijving gaat u naar de website van de organisatie
www.roseslovenia2017.com
11 juni 2017 - Rozendag in De Tuinen in Demen
De Nederlandse Rozenvereniging is hier ook aanwezig met een informatiekraam, welkom!
www.detuinenindemen.nl
11 juni 2017 - ROZENDAG in de Tuinen in Demen
In de tuin staan ruim duizend rozen en de meesten bloeien dan. Prachtig om te zien en heerlijk om te ruiken.
Natuurlijk kun je die dag rozen (in pot) kopen. Er is van alles wat met rozen te maken heeft zoals rozenbrocante van het Megens winkeltje en The Old Rose brocante, rozenijs bij tante Sannie, planten om met rozen te combineren van ‘De Botterhutte’, sieraden met rozen bij ‘Gea’s bloemsieraden’, handgeschept papier met rozen, rozenmest en alles om je rozen te verwennen bij ‘De Tuinkenner’. In de theeschenkerij kun je een kopje rozenthee drinken en naar gezellige muziek luisteren.
Entree bedraagt € 4,50.
Kleine Poelstraat 13, 5354 KD Demen (Oss). Telefoon 0486-413442
detuinenindemen.nl
Agenda-Buitenlandreis-12-16juni201712 juni t/m 16 juni 2017 - Rozenreis Normandië en Monet
Meer informatie in het Rozenbulletin nr. 178 van januari 2017 én het Nieuwsbericht van 27 januari 2017 over deze Rozenreis.
13 juni 2017 - Symposium Dé Roos in het Rosarium Winschoten
De Nederlandse Rozenvereniging en gemeente Oldambt zijn op 13 juni gastheer van een symposium ter ere van het vijftigjarig bestaan van het Rosarium. Tijdens het symposium staan de bodem, onderstammen, export van onderstammen uit het gebied en de ontwikkeling van de nieuwe roos centraal.
Voorafgaand aan het Rozenfestival op 1 en 2 juli, komt Hare Majesteit Koningin Máxima op 13 juni naar Winschoten.
Ter ere van het 50-jarig bestaan van het Rosarium onthult en doopt ze, met bronwater uit Bad Nieuweschans, een nieuwe roos bij een landelijk symposium in het Rosarium. Wil je komen kijken? Houd dan rekening met drukte en kom op tijd.
www.rozenfestivalwinschoten.nl
17 en 18 juni 2017 - Aalsmeer Flower Festival 2017
Tijdens dit festival in en rond Aalsmeer kunt u genieten van veel rozen in de Historische Tuin Aalsmeer (het Tuinbouwmuseum), de rozenkwekerij van Belle Epoque bezichtigen of het Boerma Instituut bezoeken, dé particuliere bloemschikschool van Nederland.
Alle informatie vindt u op de website
www.aalsmeerflowerfestival.nl
21 juni 2017 - Excursie Rosarium Vondelpark Amsterdam
Op woensdag 21 juni van 10 tot 15 uur wordt het Rosarium en een deel van het Vondelpark bezocht. Informatie over het programma en inschrijving vindt u in het Rozenbulletin van april of op deze website op de pagina
Excursie Rosarium Vondelpark
24 juni 2017 - Themadag - A tast of Roses
In de Kijktuinen Goedegebuure in Nunspeet.
www.kijktuinen.nl
1 en 2 juli 2017 - Rozenvestifal Rosarium Winschoten
Op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli 2017 wordt de jaarlijkse Groenmarkt gehouden die nu in het teken staat van 50 jaar Rosarium. Informatie over het programma vindt u in het Rozenbulletin van april of op de website van het festival www.rozenfestivalwinschoten.nl
9 juli 2017 - Engelse Fair
In de Botanische Tuin van Kerkrade.
www.botatuin.nl
Den Haag Westbroekpark - 2016071016 juli 2017 - Rondom het Rozenconcours Westbroekpark
In het Westbroekpark Den Haag.
www.denhaag.groei.nl
4 en 5 augustus 2017 - Tweedaagse tuinreis naar Friesland
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus 2017 organiseert de vereniging een tweedaagse tuinreis. Informatie over het programma en inschrijving vindt u in het Rozenbulletin van april.
19 augustus 2017 - Clematis, Rozen en Specialiteiten
Op de Kwekerij de Boschhoeve in Wolfheze.
www.boschhoeve.nl

Den Haag Westbroekpark 2016-07-10
Tot ziens bij één van de activiteiten van de vereniging of tijdens een bezoek aan een rozentuin,
het Bestuur, redactie Rozenbulletin, organiserende- en ondersteunende leden van evenementen en de webredactie.