Kennismaking en lid worden

U bent een liefhebber van rozen en wilt meer bijzonderheden weten over rozen, rozenrassen, rozenkwekers en hun geschiedenis?
Dan is lid worden van de vereniging en het Rozenbulletin ontvangen vast iets voor u!
Rozenbulletin201610 Rozenbulletin201607

Als lid van de Nederlandse Rozenvereniging ontvangt u vier maal per jaar ons Rozenbulletin.
Het Rozenbulletin is kleurig geïllustreerd en staat van de eerste tot en met de laatste pagina boordevol rozennieuws en deskundige adviezen o.m. van gerenommeerde rozenkwekers, tuinexperts, botanici en ervaren medeleden. Op de pagina Rozenbulletin showmap staat een klein overzicht van meerdere jaargangen.

U kunt via onderstaande twee ‘knoppen’ direct uw lidmaatschap aanvragen bij de Nederlandse Rozenvereniging of u kiest eerst voor een ‘proefbulletin’.
Als lid kunt u deelnemen aan de diverse bijeenkomsten en excursies.
Na uw aanmelding zal de penningmeester het lidmaatschap van 30 euro per jaar (buitenlandse leden betalen 35 euro per jaar) bij u incasseren.

Lid worden van de Nederlandse Rozenvereniging

IK WIL GRAAG LID WORDEN EN SCHRIJF MIJ IN

Wilt u eerst een proefbulletin aanvragen dan klikt u op onderstaande knop en vult u het formulier in.

Proefbulletin aanvragen van de Nederlandse Rozenvereniging

GRAAG ONTVANG IK HET GRATIS PROEFBULLETIN