Lid worden van de Rozenvereniging

1163-20150629

Welkom als toekomstig lid !

U bent liefhebber van rozen, of u wilt meer weten over rozen of hun verzorging: alles wat u zoekt vindt u in het Rozenbulletin, de periodieke uitgave van de Nederlandse Rozenvereniging!

Als u lid wordt van de Nederlandse Rozenvereniging ontvangt u vier maal per jaar het Rozenbulletin. Ons verenigingsblad is kleurig geïllustreerd en staat van de eerste tot en met de laatste pagina boordevol rozennieuws en deskundige adviezen o.m. van gerenommeerde rozenkwekers, tuinexperts, botanici en ervaren medeleden. Het lidmaatschap voor 2017 bedraagt 30 euro per jaar, buitenlandse leden betalen 35 euro per jaar.

Vult u hieronder het formulier in en klik op ‘verstuur’.
Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Alle velden met een * zijn verplichte velden en moeten worden ingevuld om het formulier te kunnen versturen.

Alvast bedankt voor uw interesse.

Bezig met versturen