Open Tuindagen ’t Meihuus
30 april 2017 439 Views

Open Tuindagen ’t Meihuus

Landschapstuin ’t Meihuus.

In het mooie Achterhoekse landschap vindt u onze tuin. Op ons 1,5 ha. grote grondstuk vindt de ware liefhebber diverse boeiende tuin en natuur elementen, op gepaste wijze aangevuld met kunstelementen..
U treft o.a. aan een bloemen/grassenwei met paddenpoel, diverse struwelen, vele vaste plantenborders, prairieborders, rozentuin, heestertuin. De tuin heeft elk seizoen voor alle liefhebbers iets te bieden.

U bent van harte welkom op onze Open Tuindagen.
Meer informatie en bezoekmogelijkheden vindt u op onze website.

Yvonne en Wim Duitshof.
Terborgseweg 19
7084AD Breedenbroek.

www.meihuus.nl

Previous Rimpelroos al in bloei op 26 april 2017
Next Koningin Máxima bezoekt Rosarium Winschoten

Doop van de Kordes roos ‘Orangerie’ op 2 juli 2017

Uitnodiging van Luc Van Esser aan de leden van de Nederlandse Rozenvereniging om op zondag 2 juli 2017 vanaf 10:30 uur aanwezig te zijn voor de doop van de Kordes

Nieuwsbrieven van de World Federation of Rose Societies

Beste lezer, De Nederlandse Rozenvereniging is sinds de oprichting van de van de ‘World Federation of Rose Societies’ in 1968, lid. Een wereldwijd overkoepelende federatie van 40 rozenverenigingen, afgekort WFRS.

Algemene Ledenvergadering 2015

Algemene Ledenvergadering 2015 met aansluitend een lezing door Epco Runia Met genoegen nodigt het bestuur u uit voor de Algemene Ledenvergadering 2015 die op zaterdag 14 maart 2015 plaatsvindt in