Agenda activiteiten 2019

Zaterdag 27 april t/m do 2 mei - WFRS Chinese Regional Convention 2019
De regionale conventie vindt plaats in Nanyang, China, georganiseerd door de Chinese Rose Society.
Informatie vindt u op de website www.chinarose2019.org
Zondag 19 mei - Open Tuindag Landschapstuin 't Meihuus
Tijdens de 'Open Tuindagen' is de tuin in Breedenbroek (15 km ten zuidoosten van Doetinchem) te bezichtigen. Groepen groter dan 10 personen zijn op afspraak ook op andere dagen welkom.
Zondag 2 t/m donderdag 6 juni 2019 - Buitenlandse reis Frankrijk langs de Loire
Nadere informatie volgt in het januari-nummer van het Rozenbulletin.
Vanaf 22 januari vindt u ook informatie op de pagina Rozenreis Frankrijk
Maandag 10 juni - Open Tuindag Landschapstuin 't Meihuus
Zaterdag 15 juni 2019 - Excursie binnenland
Vrijdag 12 juli 2019 - Excursie binnenland
Zondag 14 juli - Open Tuindag Landschapstuin 't Meihuus
Meer informatie op www.meihuus.nl
Rosa Kaiserin Auguste ViktoriaZaterdag 13 juli 2019 - Dag van de Roos te Den Haag
In het Westbroekpark te Den Haag vindt de 'Dag van de Roos' plaats, deze keer niet op zondag maar op zaterdag. Nadere informatie volgt.
Zondag 18 augustus - Open Tuindag Landschapstuin 't Meihuus
Zaterdag 7 september 2019 - Excursie binnenland

Den Haag Westbroekpark 2016-07-10
Tot ziens bij één van de activiteiten van de vereniging of tijdens een bezoek aan een rozentuin.
Het Bestuur, redactie Rozenbulletin, organiserende- en ondersteunende leden van evenementen en de webredactie.