Agenda activiteiten 2019

Zaterdag 27 april t/m do 2 mei - WFRS Chinese Regional Convention 2019
De regionale conventie vindt plaats in Nanyang, China, georganiseerd door de Chinese Rose Society.
Informatie vindt u op de website www.chinarose2019.org
Zondag 19 mei - Open Tuindag Landschapstuin 't Meihuus
Tijdens de 'Open Tuindagen' is de tuin in Breedenbroek (15 km ten zuidoosten van Doetinchem) te bezichtigen. Groepen groter dan 10 personen zijn op afspraak ook op andere dagen welkom.
Zondag 2 t/m donderdag 6 juni 2019 - Buitenlandse reis Frankrijk langs de Loire
Nadere informatie in het januari-nummer van het Rozenbulletin.
De laatste informatie vindt u op de pagina Rozenreis Frankrijk
Maandag 10 juni - Open Tuindag Landschapstuin 't Meihuus
Woensdag 19 t/m zaterdag 23 juni - Potrozenshow Rozenhof Lottum
Kwekers, tuincentra en veredelaars zullen weer hun beste en mooiste potrozen voor de drie categoriën ‘beste tuinroos’, ‘beste stamroos’ of ‘beste tafelroosje’ inzenden.
De vernieuwde Rozenhof is (vanwege de verbouwingswerkzaamheden iets later ) vanaf 18 mei elke dag tussen 10:00-17:00 uur geopend tot 1 november 2019. De entree bedraagt € 3 (jongeren tot 18 jaar gratis toegang).
Meer informatie op: www.derozenhoflottum.nl
Er is onderlinge promotionele samenwerking tussen het Rozenfestijn in de Kasteeltuinen Arcen van 20 t/m 25 juni én de Potrozenshow van 19 t/m 23 juni in Lottum.
Zaterdag 22 juni 2019 - Excursie naar tuinen in Leidschendam en Roelofarendsveen
Inschrijven tot 14 juni. Kosten 2 tuinbezoeken inclusief lunch zijn € 23.
Meer informatie in het Rozenbulletin april 2019.
Vrijdag 12 juli 2019 - Excursie naar de landschapstuin in Dreumel en de Rozenkwekerij Verschuren te Haps
Inschrijven tot 1 juli. Kosten voor deze dag zijn € 34,50.
Meer informatie in het Rozenbulletin april 2019.
Zondag 14 juli - Open Tuindag Landschapstuin 't Meihuus
Meer informatie op www.meihuus.nl
Rosa Kaiserin Auguste ViktoriaZaterdag 13 juli 2019 - Dag van de Roos te Den Haag
In het Westbroekpark te Den Haag vindt de 'Dag van de Roos' plaats, deze keer niet op zondag maar op zaterdag. Nadere informatie volgt.
Zondag 18 augustus - Open Tuindag Landschapstuin 't Meihuus
Zaterdag 7 september 2019 - Excursie binnenland
Nadere informatie volgt.
Zaterdag 19 oktober 2019 - Najaarsbijeenkomst Historische Tuin Aalsmeer
Nadere informatie volgt.

Den Haag Westbroekpark 2016-07-10
Tot ziens bij één van de activiteiten van de vereniging of tijdens een bezoek aan een rozentuin.
Het Bestuur, redactie Rozenbulletin, organiserende- en ondersteunende leden van evenementen en de webredactie.