David Austin Sr. 1926 – 2018
20 december 2018 1427 bekeken

David Austin Sr. 1926 – 2018

De Nederlandse Rozenvereniging heeft het droeve bericht ontvangen dat David Austin Sr., de “Vader van de Engelse Rozen”, op 18 december jongstleden in de leeftijd van 92 jaar in rust is overleden in zijn woonplaats Shropshire in Engeland. Wij hebben de familie gecondoleerd met dit verlies.

Een succesrijke Engelse roos van David Austin Sr. was ‘Graham Thomas‘ uit 1983 die ook in de “Rose Hall of Fame” van de World Federation of Rose Societies werd verkozen in 2009.

Graag verwijzen we u naar het “In Memoriam” van de familie ter nagedachtenis van David Austin Sr. met de titel A lifetime of dedication…

Het bestuur van de Nederlandse Rozenvereniging

Vorige Rose Hall of Fame 1976 - 2015
Volgende Rozen kiezen en planten in de winter

PR activiteiten bij evenementen 2018

Graag brengen we onder uw aandacht dat de Nederlandse Rozenvereniging aanwezig is op verschillende evenementen in het land. Het overzicht voor de komende periode vindt u hier onder. De PR

Wilde rozen in het Beatrixpark 1961

Het Beatrixpark in Amsterdam werd geopend in 1938 als onderdeel van het Algemeen Uitbreidingsplan. Toen circa 7 ha in omvang. Een overzicht van beplanting uit 1961 van de heer C.W.F.

Verslag nieuwjaarsbijeenkomst Den Haag 12-01-2019

Op het terrein van het eigentijdse Gemeentemuseum Den Haag troffen circa 30 leden elkaar op de Nieuwjaarsbijeenkomst. Het wandelpad van de museumtoegang tot aan het restaurant Brasserie Berlage was voorzien