Excursie op Woensdag 24 april naar De Tuinen in Demen

425 425 mensen hebben dit evenement bekeken.

De Excursiecommissie Binnenland nodigt u uit om deel te nemen aan een voorjaarsbezoek aan De Tuinen in Demen van ons lid Martje van den Bosch en Fridtjof Bremer.

Twee jaar geleden schreef ik: Wat is een tuin zonder rozen, maar wat is een tuin zonder bollen!!

Het bezoek aan het Bulborum, de historische bollenvelden in Limmen, was toen een groot succes. Daarom durf ik het aan om u nu uit te nodigen om een prachtig aangelegde tuin in het Land van Maas en Waas te bewonderen. Daar zijn 20.000 tulpen de grond in gegaan om in het voorjaar als eerste te schitteren. Er staan onder andere ook duizenden narcissen, allerlei gewone soorten maar ook heel speciale, zoals 80 soorten roze narcissen.

Een deel van de anderhalve hectare grote tuin heeft bijzondere combinaties van bollen, maar ook met vroegbloeiende planten, struiken en bomen. Het voorjaar is een feest van kleur. Martje tuiniert biologisch waardoor het bodemleven wordt verrijkt en de structuur wordt verbeterd, vertelde ze. En vergeet u ook vooral niet om de tuin wat later in het seizoen nog eens te bezoeken want de hoeveelheid rozen die Martje en Fridtjof in hun tuin hebben is legendarisch.

Tulipa Angelique, Milkshake, Bella Blush en Menton

Heeft u al de voorjaarskriebels gekregen?

We ontvangen u graag op 24 april 2024 om 11.00 uur op het adres van De Tuinen in Demen, Kleine Poelstraat 13, 5354 KD Demen.

Aanmelding en kosten:

Kosten van de excursie zijn € 23,50 voor koffie/thee met taart en de lunch en toegang tot de tuin.

Heeft u een gluten- of lactosevrij dieet dan kan daar rekening mee gehouden worden. Geeft u dit s.v.p. bij uw aanmelding aan.

Honden zijn niet toegestaan.

U kunt zich aanmelden uiterlijk tot 18 april 2024 bij Ria de Vrind ( riadevrind@gmail.com of telefonisch op tel: 06-10331118), dus niet bij het secretariaat!!

U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL90 INGB 001345245 t.n.v. de Nederlandse Rozenvereniging o.v.v. Excursie Demen en uw lidnummer.

Uw reservering is pas definitief als het verschuldigde bedrag is ontvangen.

24 april 2024

Einddatum registratie