Excursie tuinen Oldenzaal en Delden op 26 mei 2018
12 mei 2018 336 Views

Excursie tuinen Oldenzaal en Delden op 26 mei 2018

U heeft vast al genoten van het mooie weer. De rozenknoppen staan op springen.

Dat gaan we ook bekijken
in de tuin van Mieke en Hennie Droste, Kasteel Twickel en Kwekerij de Border.

Ik hoop met u te kunnen genieten van de R. ‘Molineux’, de R. ‘Laguna’ en de R. ‘Aspirin’, de laatste volgens vele kenners de mooiste witte roos. Ik ga in ieder geval een kijkje nemen.

Programma

• 10:00 uur – ontvangst bij Mieke en Hennie Droste in Oldenzaal (Adres? Na uw aanmelding/betaling)
  • 12:00-13:00 uur – Lunch in restaurant Ter Stege in Oldenzaal
  • 13:30 uur – Rondleiding door de tuin van Kasteel Twickel
  • 15:00 uur – Bezoek aan Kwekerij de Border waar u ook rozen kunt kopen!

Aanmelden tot 21 mei 2018

Bij Koosje van de Giessen: koosje17@icloud.com onder vermelding van uw naam en lidnummer en de kosten bedragen € 25.- p.p.
De kosten voor deze excursie € 25,- p.p. over te maken op de rekening van de
Nederlandse Rozenvereniging op banknummer NL90 INGB0001 3452 45 onder vermelding van: excursie Hennie Droste.

Ik hoop u allen te zien bij Mieke en Hennie Droste in Oldenzaal.
Vriendelijke groet,
Kitty Karis

Previous Mieke Smits - Rozenkoningin Lottum 2018
Next Rosa 'Heilige Elisabeth' bloeit in de rozentuin Huis Doorn

Fijne Feestdagen

De Nederlandse Rozenvereniging wenst u allen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

World Rose News – mei 2018

Deze uitgave World Rose News van de WFRS met 48 pagina’s is gemaakt voor leden van de Nederlandse Rozenvereniging (aangesloten bij de World Federation of Rose Societies – WFRS). Wit u

Nieuwsbrieven van de World Federation of Rose Societies

Beste lezer, De Nederlandse Rozenvereniging is sinds de oprichting van de van de ‘World Federation of Rose Societies’ in 1968, lid. Een wereldwijd overkoepelende federatie van 40 rozenverenigingen, afgekort WFRS.