Excursie tuinen Oldenzaal en Delden op 26 mei 2018
12 mei 2018 1758 bekeken

Excursie tuinen Oldenzaal en Delden op 26 mei 2018

U heeft vast al genoten van het mooie weer. De rozenknoppen staan op springen.

Dat gaan we ook bekijken
in de tuin van Mieke en Hennie Droste, Kasteel Twickel en Kwekerij de Border.

Ik hoop met u te kunnen genieten van de R. ‘Molineux’, de R. ‘Laguna’ en de R. ‘Aspirin’, de laatste volgens vele kenners de mooiste witte roos. Ik ga in ieder geval een kijkje nemen.

Programma

• 10:00 uur – ontvangst bij Mieke en Hennie Droste in Oldenzaal (Adres? Na uw aanmelding/betaling)
  • 12:00-13:00 uur – Lunch in restaurant Ter Stege in Oldenzaal
  • 13:30 uur – Rondleiding door de tuin van Kasteel Twickel
  • 15:00 uur – Bezoek aan Kwekerij de Border waar u ook rozen kunt kopen!

Aanmelden tot 21 mei 2018

Bij Koosje van de Giessen: koosje17@icloud.com onder vermelding van uw naam en lidnummer en de kosten bedragen € 25.- p.p.
De kosten voor deze excursie € 25,- p.p. over te maken op de rekening van de
Nederlandse Rozenvereniging op banknummer NL90 INGB0001 3452 45 onder vermelding van: excursie Hennie Droste.

Ik hoop u allen te zien bij Mieke en Hennie Droste in Oldenzaal.
Vriendelijke groet,
Kitty Karis

Vorige Mieke Smits - Rozenkoningin Lottum 2018
Volgende Rosa 'Heilige Elisabeth' bloeit in de rozentuin Huis Doorn

Verslag Najaarsbijeenkomst Boskoop 22-09-2018

Om 10:30 uur werden we heel toepasselijk in de Rosariumzaal van het gebouw Flora in Boskoop ontvangen. Het gebouw is opgezet als tentoonstellingsgebouw van de bomen- en rozenkwekerijen in de

Verslag Nieuwjaarsbijeenkomst 10-01-2020

Op 10 januari waren wij (41 leden van de Nederlandse Rozenvereniging) ter gelegenheid van de Nieuwjaarsbijeenkomst te gast in de oude fabriek van Royal Leerdam Crystal waar we, na de

Rozenbottels in Aalsmeer 17 augustus 2018

Rozenbottels in de Historische Tuin Aalsmeer Aanpassing – 7 oktober 2018 : tekst in foto’s van Rosa Villosa | Bottelroos, hadden abusievelijk de naam Rosa arvensis | Bosroos gekregen, gecorrigeerd, inclusief andere aanpassingen.