Leer vakkundig rozen snoeien
8 februari 2017 6159 bekeken

Leer vakkundig rozen snoeien

Dit voorjaar kunt u bij verschillende rozenkwekers en rozentuinen een cursus of een workshop volgen of een demonstratie bijwonen. Geef een nieuwe impuls aan uw rozen, na een deskundige snoei, weer krachtige groei en verrassende bloei. Hoe doe je dat verantwoord in het frisse voorjaar met lange takken en uitlopende prachtig jonge bladeren?
Hieronder een overzicht van het cursusaanbod voor zover bij ons bekend in Nederland en België.
Tijdig aanmelden bij de organisator is meestal verstandig, raadpleeg de informatie op de desbetreffende website.

KwekerijPlaatsWebsite25 febr2 en 3 mrt4 mrt11 mrt18 mrt25 mrt
Belle Epoque RozenkwekerijAalsmeerInformatie en inschrijven    X
Kwekerij AbbingZeistInformatie en inschrijven    X    X
Rosarium AmsterdamAmsterdamInformatie en inschrijven    X
Rozenkwekerij De WildeZutphenInformatie en inschrijven    X    X    X    X
Tuincentrum LottumLottumInformatie en inschrijven    X
Tuincentrum 't VaarderhoogtSoestInformatie en inschrijven    X    X
Zeeuwse RozentuinKatsInformatie en inschrijven    X    X    X
België25 febr2 en 3 mrt4 mrt11 mrt18 mrt25 mrt
Lens RosesOudenburg - BelgiëInformatie en Inschrijving    X    X    X
Diverse kwekerijenVia de vereniging De RozenkringInformatie en inschrijving    X    X    X    X

Doorgeven van snoeicursussen die niet vermeld zijn kunt u richten aan webmaster@rozenvereniging.nl

Op de pagina Verzorging rozen vindt u snoei-instructies voor verschillende rozensoorten en tips over bemesting en grond, rozen planten en snoeischaar onderhoud.

Volgende Herbloei rozen tot eind oktober

Dit vind je wellicht interessant

Hugo Roller

Voor meer informatie, klik op onderstaande link: https://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=2.6805