Lidmaatschap

U bent liefhebber van rozen of u wilt wat meer weten over rozen of hun verzorging; dan is het kennismakingspakket iets voor U!!

Geheel gratis ontvangt u vier verschillende nummers van het Rozenbulletin als kennismaking en een Rozencadeaubon ter waarde van 10 Euro die u kunt besteden op locatie van de samenwerkende rozenkwekers (zoals u hier kunt vinden).

U wordt kennismakingslid van de Rozenvereniging, dit betekent dat u het eerste halfjaar gratis de nieuwe rozenbulletins ontvangt en u ook als lid kunt deelnemen aan de diverse bijeenkomsten en excursies. Pas zes maanden na uw aanmelding zal de penningmeester van de Rozenvereniging het lidmaatschap van 25 euro per jaar (buitenlandse leden betalen 30 euro) bij u incasseren. U kunt dus op eenvoudige wijze gratis bekend worden met onze vereniging.

Een leuk aanbod toch?

IK WIL GRAAG LID WORDEN EN SCHRIJF MIJ IN