Rozenkwekers

Onderstaand vindt u een overzicht van rozenkwekers in Nederland en België.
Door op het logo te klikken of te tikken, komt u op de site van de rozenkweker.

Nederland

 
Logo-Kwekerij-deBierkreekde Bierkreek
Biologische Rozenkwekerij de Bierkreek ligt in het meest zuidwestelijk gelegen deel van Nederland, onder de Westerschelde in Zeeuws-Vlaanderen. De Bierkreek is een (inter-)nationaal rozenontmoetingspunt en -kenniscentrum.
U kunt rozen kopen via de website of op de kwekerij.
Logo-Kwekerij-DeRuiterInnovationsDe Ruiter Innovations
Op de website stelt het meer dan 100-jarig bedrijf zich voor. Veredeling en vermeerdering van rozen.
Op de pagina Bedrijfsvideo's staan de onderwerpen veredeling en Kenia
Logo-Kwekerij-DeWildeDe Wilde
Rozenkwekerij De Wilde werkt samen met: Kwekerij P. C. Nijssen: bollen en knollen; Wim Snoeijer / Jan van Zoest: clematis; Kwekerij Bastin: lavendel; Vreeken: zaden; Kwekerij Joosten: irissen en Warmerdam: pioenrozen. Het assortiment omvat vrijwel alle soorten rozen.
U kunt rozen kopen via de website of op de kwekerij.
Logo-Kwekerij-TuincentrumLottumTuincentrum Lottum
Een bezoek aan deze website én het Tuincentrum is de moeite waard. In het Tuincentrum Lottum groeien bijna 1.000 rozensoorten, maar er is nog meer te zien in Lottum: De Rozenhof, met het rozenkenniscentrum, waar u alles vindt over rozen.
U kunt rozen kopen via de website of op de kwekerij.
Logo-Kwekerij-RozenrijkKwekerij Rozenrijk
De rozen uit dit assortiment kunt u direct online kopen, maar ook het hele jaar door zijn de tuinrozen op de kwekerij in Chaam (NB) te bekijken.
U kunt rozen kopen via de website of op de kwekerij.
Logo-Kwekerij-JanSpekRozenKwekerij Jan Spek Rozen
Op deze website vindt u het assortiment Spelarosa® rozen. Deze komen van meer dan vijftien wereldbekende rozenontwikkelaars, door ons getest in het (veelal koude) Nederlandse klimaat alvorens ze geïntroduceerd worden. Elke rozenplant die de kwekerij verlaat is getest op gezondheid, groei en bloeirijkheid.
Logo-Kwekerij-ZeeuwseRozentuinKwekerij Zeeuwse Rozentuin
De Zeeuwse Rozentuin is een gespecialiseerde kwekerij met een grote sortering rozen en clematis. Bestellen kan via de website of op de tuin zelf. De rozentuin ligt 9 km ten noorden van Goes bij het dorp Kats.
U kunt rozen kopen via de website of op de kwekerij.

België

 
Logo-Kwekerij-CasteelsRozenCasteels Rozen
Op de website van het bedrijf van André en Magda Casteels treft u informatie over rozen en evenementen. Op de velden groeien 1001 soorten rozen, eigen teelt.
Logo-Kwekerij-LensLens Roses
Via de website kunt u rozen bestellen en vindt u tipt voor snoeien, planten en recepten voor rozengelei en rozenbottelconfituur.
Het assortiment rozen omvat meer dan 800 soorten; van elegante oude struikrozen tot klimrozen, liaanrozen, bodembedekkende rozen, moschatahybriden, David Austin rozen, botanische rozen, theehybriden en trosrozen en stamrozen. Kortom, de meest waardevolle tuinrozen.