30 juli 2017 2383 bekeken

Uitslag 57e Int. Rozenconcours Den Haag 13 juli 2017

Op 13 juli was het 57e Internationale Rozenconcours in het Westbroekpark in Den Haag. Vele genodigden verzamelden zich in het restaurant van Madurodam om kennis te maken met elkaar en oude vriendschappen nieuw leven in te blazen. De regels voor de keuring werden uitgelegd en na de lunch werden we per bus naar het Westbroekpark gereden.
Het was een prachtige dag, maar de dag ervoor had het veel geregend en dat doet de rozen geen goed.

Voor de meeste mensen was het toch wel genieten van de vele rozen. Er werd naar de rozen gekeken, geroken en betast, gediscussieerd en punten gegeven. Na vijf kwartier werden de puntenlijsten opgehaald voor zover die al niet waren ingeleverd. Daarna werd het gezelschap naar het Gemeentemuseum gebracht voor een bezoek aan de tentoonstelling over het vroege werk van Mondriaan en Bart van der Leck.

Weer terug naar Madurodam voor een uitgebreide borrel en een afsluitend diner.
Tijdens dat diner werden de prijzen bekendgemaakt. Bekijk bijgaande pdf (540 Kb) voor de Uitslag Rozenkeuring DenHaag 13072017

Als geheel zeer geslaagd.
Verslag Kitty Karis

Aangepast op 07-08-2017

Vorige Franse charme uit Roseraie de l'Haÿ
Volgende Verslag 2-daagse tuinenreis Friesland 4 en 5 augustus 2017

PR activiteiten bij evenementen 2018

Graag brengen we onder uw aandacht dat de Nederlandse Rozenvereniging aanwezig is op verschillende evenementen in het land. Het overzicht voor de komende periode vindt u hier onder. De PR

Jubileumboek 50 Golden Years WFRS

Jubileumboek 50 Golden Years World Federation of Rose Societies – WFRS De 18e World Rose Convention werd van 28 juni t/m 4 juli 2018 in de hoofdstad van Denemarken gehouden.

Symposium Dé Roos en doop nieuwe roos door Koningin Máxima

Vandaag, dinsdag 13 juni 2017, staan er grote dingen op rozengebied te gebeuren in Winschoten. Dit jaar bestaat het Rosarium in het Stadspark van Winschoten 50 jaar en dat wordt