11 oktober 2020 801 bekeken

World Rose News september 2020

Deze week ontvingen we het laatste nieuws van de World Federation of Rose Societies met nieuws uit de wereld van rozenliefhebbers.

Hans Homburg

Een verslag over de internationale rozenkeuringen in Baden-Baden Duitsland, Frankrijk, Nederland en Engeland door Marga Verwer.
Verder artikelen uit Amerika, Australië en Argentinië.

Open World Rose News door op de knop te klikken

World Rose News juni 2020

De vorige World Rose News van juni 2020 vindt u op deze pagina

Vorige Jaarcyclus rozen verzorgen vanaf oktober
Volgende Rozen in de herfst 2020

Dit vind je wellicht interessant

Frans Neuman 1961-2020

IN MEMORIAM Vandaag een week geleden is Frans Neuman op 59-jarige leeftijd overleden. Bijna 30 jaar heeft Frans in het rozenvak gewerkt. Met veel ervaring had hij ook de gave

Excursie ’s Gravenmoer en Den Hout 5 sept 2020

De commissie Binnenlandse reizen heeft een excursie georganiseerd op zaterdag 5 september 2020. Een bezoek aan twee grote tuinen ten noorden van Breda. Deelnemers konden zich tot 28 augustus j.l.

Rozen water geven tijdens zomerwarmte

Vanaf eind juni 2018 tot heden hebben we te maken met aanhoudende warmte en droogte in het land. Vandaag, dinsdag 7 augustus, de heetste dag met 32 graden Celsius in