Bloemstillevens
31 januari 2021 575 bekeken

Bloemstillevens

Begin deze maand vroeg ik of er leden waren die hun schilderwerk met ons wilde delen. Hierbij een eerste expositie van 3 bloemstillevens in olieverf op linnen van Kees Mirande.

Hans Homburg

Kees Mirande is al lang lid van de vereniging, bestuurslid geweest en heeft met veel plezier prachtige buitenlandse reizen georganiseerd waar veel leden met plezier op kunnen terugkijken.

Ik wist dat Kees schilderde, want er kwam wel eens een Kerstkaart aan met het werk van hem, maar vanavond ontving ik een serie die ik in delen zal publiceren. Later worden de berichten ook voorzien van uitleg maar deze drie kunt u al rustig bekijken in deze inspirerende ‘galerie’.

Tekst Hans Homburg / Bloemstillevens door Kees Mirande

Vorige Wilde rozen in het Beatrixpark 1961
Volgende Romeinse rozen en kunstgeschiedenis

Dit vind je wellicht interessant