Rozenbulletin

Rosarium Westbroekpark - 20160710Om hun pracht, geur en kleur, houden veel mensen van rozen. Zeer terecht, maar de verzorging schrikt ook mensen af. Rozenliefhebbers ontbreekt het vaak aan voldoende informatie. Glanzende tijdschriften geven soms hier en daar een paar tips, maar nooit zo uitgebreid en veelomvattend als het Rozenbulletin van de Nederlandse Rozenvereniging. Het is niet in de boekhandel of kiosk verkrijgbaar. Vier keer per jaar wordt het aan de leden toegestuurd. Het is kleurig geïllustreerd en van de eerste tot en met de laatste pagina vol rozennieuws en deskundige adviezen o.m. van rozenkwekers, tuinexperts, botanici en ervaren medeleden.
Bijvoorbeeld over:

• aankoop rozen, het planten en bemesten op diverse grondsoorten
  • verzorging het hele jaar rond en snoeien van de verschillende groeivormen
  • combinaties met andere planten en omgaan met luizen en andere ‘plagen’.

Dit alles betreft zowel moderne als oude rozen. Wij beschouwen het Rozenbulletin dan ook als het hart van onze vereniging.
Op de pagina Rozenbulletin showmap vindt u een overzicht van enkele jaargangen.

Proefbulletin aanvragen

Graag ontvang ik een actueel gratis digitaal proefbulletin

Adverteren in het Rozenbulletin

Het Rozenbulletin verschijnt 4x per jaar: januari, april, juli en oktober. De kosten (2022) van een advertentie bedragen:

formaat 1 jaar (full colour) eenmalig (full colour)
1/4 pagina (h:5.5x b:19.3) € 240,- € 100,-
1/2 pagina (h:13.5x b:19.3) € 475,- € 200,-
1 pagina (h: 26.2x b:19.3) € 850,- € 400,-

Indien u een advertentie in het Rozenbulletin wilt plaatsen, kunt u hierover contact opnemen met de eindredactie:
eindredactie@rozenvereniging.nl
Wilt u tot plaatsing overgaan, geef dan aan welk formaat, voor hoe lang en de datum van ingang.
De eindredacteur / secretaris (Kitty Karis) zal u dan een advertentieovereenkomst sturen.

Persberichten, artikelen en advertenties ten behoeve van het Rozenbulletin

Persberichten, artikelen en advertenties ten behoeve van het Rozenbulletin worden door Kitty Karis in behandeling genomen:
eindredactie@rozenvereniging.nl

De aanleverdata Rozenbulletin voor jaargang 54 in 2022 zijn (onder voorbehoud):

Rozenbulletin 198: januari 2022, kopij aanleveren voor 17 december 2021.

Rozenbulletin 199: april 2022, kopij aanleveren voor 11 maart 2022.

Rozenbulletin 200: juli 2022, kopij aanleveren voor 17 juni 2022.

Rozenbulletin 201: oktober 2022, kopij aanleveren voor 9 september 2022.

Kopij inzenden voor het Rozenbulletin

Kopij inzenden aan de eindredactie: eindredactie@rozenvereniging.nl (bij voorkeur in Word .docx per e-mail).
Foto’s digitaal in hoge resolutie sturen aan hetzelfde adres.

Rozenbulletin januari 2020 – open het blad als pdf door te klikken op Rozenbulletin 190