Terug naar nieuwsoverzicht

World Rose News June 2023

Er is een Engels gezegde dat luidt: “De eerste indruk telt altijd”. Dit oude gezegde vervulde mijn gedachten toen ik in juni in Brussel aankwam, waar ik werd begroet door een panorama van prachtige, elegante en geurige rozen.

De 15e WFRS International Heritage Rose Conference die in België werd gehouden, bleek een uitstekend evenement te zijn, met dank aan onze enthousiaste en genereuze gastheren.

In de laatste editie van ‘World Rose News’ heeft redacteur Steve Jones een prikkelend artikel en ondersteunende beelden tevoorschijn getoverd die dit opmerkelijke spektakel onderbouwen. Duik eens in deze pagina’s: de pure magie wacht om ontketend te worden.

Als dit uw eetlust opwekt, kunt u zich bij ons aansluiten voor onze volgende regionale conferentie, die tussen 2 en 6 juli 2024 in Zweden wordt gehouden. In deze editie geeft Christina Högardh-lhr een betoverend verslag van het kweken van rozen in haar prachtige Noordse moederland.

Ga voor meer informatie over het evenement en geplande rondleidingen naar: www.nordicroses2024.com

Ook in deze editie presenteren onze ijverige Regional Vice Presidents diepgaande rapporten over hun onvermoeibare inspanningen om de Federatie te promoten en om de boeiende genoegens te illustreren die de “Koningin van alle bloemen” in ieders leven kan brengen.

Genieten!
Met rooskleurige groeten,

Derek Lawrence , Executive Director WFRS 

Voor het juni 2023 nummer van de WFRS klik hier

Deze introduktie pagina is uit het Engels vertaald met behulp van google translate


		

Deel dit bericht: